Praktijkinformatie

Huisarts W van Randen

Spreekuren

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08:00 – 17:00. Avondspreekuren iedere maandag en woensdag van 17.00 – 18.00 uur. Tot 17:00 u kunt u bij de doktersassistente langskomen voor al uw vragen. U kunt natuurlijk ook bellen.

Spreekuur Huisarts

U kunt voor een afspraak de praktijk bellen op werkdagen tussen 08:00 en 17:00 uur. Wanneer u een afspraak maakt, vraagt de assistente u de reden van het spreekuurbezoek. Zij doet dit om beter te kunnen plannen wanneer u gezien moet worden en hoeveel tijd u nodig zult hebben. De assistente is hiervoor opgeleid en heeft net als de huisarts een
.
Voor een afspraak plannen wij 10 minuten. Als u meerdere vragen heeft of een ingewikkeld probleem dan kunt u de assistente vragen extra tijd voor u te reserveren. Als u ook voor familieleden een afspraak wilt maken, vermeldt u dit dan duidelijk.
.
Hoe werkt het?
– Een afspraak duurt tien minuten
– Per afspraak kunt u één klacht bespreken
– Per dag kunt u maximaal twee afspraken maken
Maak hier uw afspraak bij huisarts Willem van Randen. (Willem van Randen werkt op maandag, dinsdag, woensdag).
.
LET OP !
.
Als u niet als patiënt bent ingeschreven of als u geen verzekering hebt bent u ook welkom op het spreekuur. U wordt dan gevraagd contant te betalen. Klik hier voor de tarieven.

Telefonisch Spreekuur

Er is iedere werkdag een telefonisch terugbelspreekuur. U kunt zich daarvoor tussen 08:00 en 17:00 uur opgeven bij de assistente. De huisarts belt u dezelfde dag terug.

Huisbezoek

Huisbezoeken kunt u aanvragen van 08.00 – 17.00 uur. Het heeft de voorkeur dat u naar de praktijk komt, als uw gezondheistoestand dit toelaat. In de praktijk zijn er uitgebreidere mogelijkheden voor onderzoek en behandeling.
.
Huisbezoeken worden meestal afgelegd tussen 15.00 en 18.00 uur. Bij grote drukte kan het voorkomen dat het huisbezoek later plaatsvindt.

E-consult

U kunt ook via email een vraag stellen aan de huisarts met eConsult. U dienst zich eenmalig te registeren voor de WebApp. De assistente moet uw identiteit met zeker vaststellen om hiervan gebruik te maken. Zie meer informatie over het gebruik op PRAKTIJK.nl

Bellen met de praktijk

Het praktijktelefoonnnummer is  020-6181881. Veel kunt u ook zonder te bellen on-line regelen met de WebApp.
.
Op werkdagen van 8 – 17 uur krijgt u een keuzemenu:
.
Kies 1: voor spoed:  u wordt met voorrang direct doorverbonden met de assistente
Kies 2:voor herhaalrecepten:  u krijgt de receptenlijn om in te spreken
Kies 3: voor de assistente u krijgt de doktersassistente aan de telefoon
.
Maakt u geen keuze dan krijgt u automatisch de doktersassistente aan de telefoon. Tussen 8 en 17 uur kunt u alle werkdagen bellen voor al uw vragen. De herhaalreceptenlijn kunt u 24 uur per dag bellen. Tijdens vakantie van de huisarts krijgt u via de telefoon informatie over de waarnemer.
.
Buiten werktijden krijgt u voor spoed of dringende huisartsenzorg het telefoonnummer van de Huisartsenpost (HAP). 

Praktische informatie

De praktijk is iedere werkdag geopend van 08:00 – 17:00. Avondspreekuren iedere maandag en woensdag van 17.00 – 18.00 uur. Tot 17:00 u kunt u bij de doktersassistente langskomen voor al uw vragen. U kunt natuurlijk ook bellen.

Herhaalrecepten

Recepten voor  chronische medicatie (medicijnen die u doorlopend moet gebruiken) kunt u aanvragen via de WebApp (online), Recepten-lijn en doktersassistente.
 v
Instructie recepten-lijn:
.
1. U belt 020-6181881, kiest 2 en spreekt in.
2. Bij de assistente via de telefoon (08:00 – 17:00 uur) of door naar de praktijk te gaan.

LET OP

Voor medicijnen:
die u vroeger heeft gebruikt
of medicijnen die u niet eerder heeft aangevraagd,
kunt u het beste bellen met de assistente.

Zij kan u dan enkele vragen stellen.
Hierdoor kan de huisarts beoordelen of deze medicijnen voor u geschikt en veilig zijn.

Als nieuwe patiënt inschrijven

U kunt zich hier als nieuwe patiënt inschrijven in de praktijk

1. Per email met onderstaand formulier
2. Met de inschrijfformulier per post

** Inschrijving is mogelijk als u woont in de postcodegebeiden  1055 t/m1058 en 1061 t/m1064.

 

Voor vragen kunt u tussen 8 en 17 uur de doktersassistente bellen: 020 618 18 81.
U kunt ook een email sturen. Na inschrijving dient u bij de assistente nog wel uw identiteitsbewijs te laten zien (identiteitskaart, paspoort of rijbewijs).

Dokterassistente

U krijgt de doktersassistente als eerste aan de telefoon. Zij kan u antwoord geven op praktische vragen over de praktijk. De doktersassistente kan u ook gezondheidsadviezen geven.  Deze adviezen worden met de huisarts besproken.
.
Wanneer u belt voor een afspraak, vraagt de assistente u de reden van het spreekuurbezoek.  Zij doet dit om beter te kunnen beoordelen wanneer u gezien moet worden en hoeveel tijd u nodig zult hebben.  De assistente is hiervoor opgeleid en heeft net als de huisarts een medisch beroepsgeheim.

Praktijkondersteuner | Diëtist

De praktijkondersteuner houdt spreekuur voor patiënten die geen klachten hebben maar wel meer risico lopen om ziek te worden. Zoals bij overgewicht, niet bekende te hoge bloeddruk of roken. Hierdoor wordt geprobeerd ziekte te voorkómen. De praktijkondersteuner houdt dinsdag en woensdag spreekuur in de praktijk. Voor dit spreekuur krijgt u een oproep als u binnen de doelgroep valt.
.
Diëtist
.
De diëtist behandelt patiënten bij wie de voeding moet worden aangepast. Zoals bij diabetes mellitus, overgewicht of nierziekten. In een aantal behandelingen leert u welke voeding voor u geschikt is en hoe u deze kunt aanpassen. De diëtist houdt donderdag spreekuur in de praktijk. Na verwijzing door de huisarts kunt u een afspraak maken.
.
Diabetesverpleegkundige
.
De diabetesverpleegkundige behandelt patiënten met diabetes mellitus (suikerziekte). De diabetesverpleegkundige doet controles, geeft adviezen, en past in overleg met de huisarts de medicijnen aan. Zij houdt donderdag spreekuur in de praktijk. Na verwijzing door de huisarts kunt u een afspraak maken.

Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

De sociaal psychiatrisch verpleegkundige geeft in een aantal gesprekken hulp bij psychische problemen of spanningen. De sociaal psychiatrisch verpleegkundige houdt maandag en dinsdag spreekuur in de praktijk. Na verwijzing door de huisarts kunt u een afspraak maken.

Overige zorgverleners Willem van Randen

Meer informatie? Thuisarts.nl!

Kijk voor meer informatie op www.thuisarts.nl. Thuisarts.nl is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid en ziekten. U kunt de informatie op de website gebruiken:

  • om gezond te blijven;
  • om klachten zelf aan te pakken;
  • als u zich afvraagt wanneer u naar de huisarts moet gaan;
  • als u zich wilt voorbereiden op een gesprek met uw huisarts;
  • als u de uitleg en adviezen nog eens na wilt lezen na een bezoek aan uw huisarts;
  • als u op zoek bent naar meer informatie over een onderwerp.

Huisartsen gebruiken Thuisarts.nl als ondersteuning bij hun voorlichting aan patiënten voor, tijdens en na het consult.

thuisarts
thuisarts
reisprik

Op reis? Kijk op Reisprik.nl

Reisprik is een landelijk netwerk van gespecialiseerde huisartsenpraktijken voor reizigersadvisering en vaccinatie. Opgericht in 2009 bestaat het netwerk ondertussen uit meer dan 90 praktijken verspreid over heel Nederland. Van de bij Reisprik aangesloten praktijken mag u kwaliteit en service verwachten. Zo kunt u via internet uw afspraak maken, kunt u snel terecht en wordt u vakkundig geadviseerd. Ook bij terugkomst kunt u bij vragen rekenen op ondersteuning. Kijk voor meer informatie op www.reisprik.nl

reisprik logo

Rijbewijskeuring

Indien u een rijbewijskeuring nodig heeft kunt u een afspraak maken met een van de huisartsen in onze praktijk. De keuring wordt uitgevoerd door een andere arts dan uw eigen huisarts. U dient de voorzijde van het keuringsformulier vooraf in te vullen en te ondertekenen en een urinemonster mee te nemen naar de keuring.

De kosten van een rijbewijskeuring zijn € 38,20 (korter dan 15 minuten) of € 76,40 (langer dan 15 minuten).

rijbewijskeuring
Translate »
Call Now Button